Aalesunds FK - SK Brann (20 Mai 2012 - 19:00)

duminică, 20 mai 2012

Fotbal - Norvegia - Tippeligaen

   Aalesunds FK - SK Brann (20 Mai 2012 - 19:00)  

2 - 0


S-au dus cateva etape din prima liga norvegiana de fotbal si situatia celor de la Aalesunds si a celor de la Brann nu este tocmai buna, asta dupa ce au reusit sa adune doar 10 puncte in 9 meciuri.

Intalnirea celor doua echipe a generat de fiecare data multe goluri si la acest lucru ma astept si in acest meci. Bookmakerii au stabilit drept favorita pe Aalesunds, asta si pentru ca inca nu au pierdut vreun meci pe propriul teren (2 victorii si 2 egaluri), joaca acasa si sunt net superiori in intalnirile directe.

Sunt de acord cu cotatiile oferite de bookmakeri, dar as vrea sa speculez un pic si pe baza statisticii, statistica ce ne spune ca cei de la Aalesunds au marcat cel putin 2 goluri in ultimele 8 meciuri din 9, de pe acest teren.

Cum cei de la Aalesunds au 7 goluri marcate pe propriul teren, in cele 4 meciuri disputate si cum cei de la Brann au una din cele mai slabute aparari in meciurile din deplasare (10 goluri in 4 meciuri), ma astept ca gazdele acestui meci sa perforeze poarta oaspetilor de cel putin 2 ori.

Pronostic:
Total goluri gazde - Peste 1.5
Cota: 1.80

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
PariuriRo © 2012